Girls' Talk

Worstel jij ook wel eens met vragen over liefde, relaties, seks of sexting? Ben je tussen de 16 en 24 jaar oud? Dan is Girls' Talk iets voor jou!

Loop jij met vragen als:

  • Hoe kun je jezelf beschermen tegen zwangerschap? 
  • Hoe zeg je  'nee' als je niet verder wilt gaan met seks?
  • Hoe spreek je iemand aan die je leuk vindt? 
  • Wil je er achter komen wat je fijn vindt op het gebied van seks en relaties en leren dit bespreekbaar te maken?

Ben jij een meisje/vrouw tussen de 16 en 24 jaar? Dan is Girls’ Talk heel leuk voor jou! Hier praat je samen met anderen over al deze onderwerpen. Dit doe je op een veilige plek, met een kopje thee en een koekje erbij.

Samen kijk je naar films, praat je met elkaar, geef je elkaar tips en doe je opdrachten. Bij de bijeenkomsten zijn 2 leuke begeleiders aanwezig. Zij werken veel met jongeren en hebben verstand van alles wat met liefde, relaties en seks te maken heeft.

Informatie

Jongeren Informatie Punt Den Haag (JIP)
Amsterdamse Veerkade 17A
2512 AG Den Haag

Telefoonnummer (070) 365 59 30

Wanneer?

  • 4, 11 en 25 april 2017
  • 2 mei 2017

Je bent welkom van 17.00 tot 19.00 uur. Meedoen is gratis!

Interesse? Meer weten?

Geef je dan op of stel je vraag via girlstalk@ggdhaaglanden.nl. Zet in deze e-mail je naam en telefoonnummer. Zodra wij je e-mail hebben ontvangen, neemt 1 van de begeleiders contact met je op.

Kom je op het spreekuur bij Centrum Seksuele Gezondheid GGD Haaglanden (voorheen Regionaal soa centrum Den Haag) of bij het JIP? Dan kun je ook tijdens je gesprek met de verpleegkundige aangeven dat je graag mee wilt doen met Girls’ Talk.