Girls Talk (start 3 oktober)

Kom samen met andere meiden praten over liefde, seks, onzekerheden, anticonceptie en wensen & grenzen!

Worstel jij ook wel eens met vragen over liefde, relaties, seks of sexting? Wil je weten hoe je jezelf kunt beschermen tegen zwangerschap, hoe je nee zegt als je niet verder wilt gaan met seks of op welke manier je iemand die je leuk vindt aan kunt spreken? Of wil je er achter komen wat je fijn vindt op het gebied van seks en relaties en leren dit bespreekbaar te maken?

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar? Dan is wellicht Girls’Talk heel leuk voor jou! Hier kun je hier samen met andere meiden over al deze onderwerpen praten. Samen kijk je naar films, heb je discussies, geef je elkaar tips en doe je opdrachten. Bij de bijeenkomsten zijn 2 leuke begeleiders aanwezig, die veel met jongeren werken en verstand hebben van alles wat met liefde, relaties en seks te maken heeft.

We starten op 3 oktober weer met een nieuwe serie bijeenkomsten (4 keer in totaal). De bijeenkomsten zijn van 17.00 - 18.30 uur. Wij zorgen voor wat lekkers om te eten en drinken! Deelname is gratis!

Geef je op via girlstalk@ggdhaaglanden.nl. Schrijf in je email je naam, telefoonnummer en je emailadres. Zodra wij je email hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Kom je op het spreekuur bij CSG Haaglanden of het JIP? Dan kun je ook tijdens je gesprek met de verpleegkundige aangeven dat je graag mee wilt doen met Girls Talk.