Colour Ground; Online chat

COC Haaglanden start met een online chat om multiculturele LHBTQI jongeren te helpen met vragen en problemen rondom seksuele geaardheid en genderdiversiteit.

Colour Ground is een online ontmoetingsplek voor LHBTQI jongeren met verschillende culturele achtergronden. Hier is informatie te vinden over seksuele geaardheid en genderdiversiteit, een forum, verhalen van rolmodellen, hulpverlening. Sinds kort is er ook een chatmogelijkheid.

Heb je vragen en/of een probleem? Je kunt in gesprek gaan en adviezen krijgen op thema’s zoals homo-of transidentiteit, maar ook kwesties rondom familie, cultuur, religie, coming-out/in, lotgenoten. Afhankelijk van je vraag wordt er eventueel doorverwezen naar de juiste instantie waar je moet zijn.

De gesprekken zijn volledig anoniem en de informatie wordt niet met derde partijen gedeeld.

Chat met een maatschappelijk werker! Dat kan op dinsdag en op vrijdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Bezoek www.colourground.nl om de chat te openen.