Vragen over je genderidentiteit

Transgender en non-binair

Heb je vragen rondom je genderidentiteit? Zoek je informatie rondom zorg? Ben je op zoek naar je community? Wil je weten wat er allemaal over deze onderwerpen in regio Haaglanden te vinden is? Hieronder vind je een aantal websites die hopelijk je vraag kunnen beantwoorden.

Het CSG denkt graag met je mee

Kom je er niet uit? Wij denken graag met je mee. Dit kan zijn door informatie te geven of je naar de juiste (digitale) plekken te verwijzen. Soms is het ook mogelijk om bij ons op de poli langs te komen voor een gesprek. Stuur ons een mail via genderinfo@ggdhaaglanden.nl.

Wil jij meedenken over transgenderzorg?

Daarnaast zijn we op zoek naar manieren om de transgenderzorg te verbeteren en de warboel in zorgland in kaart te brengen en te stroomlijnen.

Heb je ideeën, suggesties of vragen over de lokale zorg en het verbeteren daarvan? Stuur ons dan een e-mail via het zelfde mailadres.

Open blok met informatie over Centrum Seksuele Gezondheid (CSG)
Afspraken, uitslagen en algemene vragen: maandag t/m vrijdag van 09.00 - 12.00 uur
Spoedvragen: maandag t/m vrijdag van 13.00 - 16.00 uur

Websites voor meer informatie

 • Genderpraatjes: jongerenlijn voor steun en vragen over gender. Hier kan je chatten, bellen en mailen over je gendervragen.
 • Transgender Netwerk: een netwerkvereniging die belangen behartigt, emancipatie en empowerment versterkt en netwerken bouwt tussen transgenderpersonen.
 • Transgender info Nederland: algemene en praktische informatie rondom transgender thema’s. Informatie over de community en waar je die kunt vinden.
 • Transvisie: algemene en praktische informatie rondom transgender thema’s. Informatie over de community en waar je die kunt vinden.
 • The Hang Out 070: een community in de regio Haaglanden die zich richt op en inzet voor personen die zich LHBTQIAP+ / queer identificeren. Hier kun je terecht voor diverse activiteiten, community building, safe space en belangenbehartiging.
 • Gendercafé COC Haaglanden: een speciale avond in het café van het COC gericht op gender. Elke maand kun je hiernaartoe.
 • T-RREx – Trans radical resource exchange in Den Haag: een community waar je terecht kunt voor informatie rondom hormonen, medische transitie of andere vragen.

Kijk ook eens bij

Heb je klachten en denk je dat je een soa hebt?

 • Bel dan naar onze klachtenlijn:
  (070) 353 66 88 optie 2.
 • Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.