Uitslagen

Uiterlijk 10 dagen nadat je de testen hebt gedaan, krijg je een sms en e-mail dat je uitslagen bekend zijn. Je kunt deze 1 maand online bekijken.

  • Vul hiervoor je pinnummer en ordernummer in op de website, deze nummers krijg je van de verpleegkundige tijdens het consult
  • Hierna krijg je via een sms nog een code toegestuurd, ook deze vul je in op de website
  • Je krijgt dan je uitslagen te zien

Heb je na 10 dagen nog geen sms of e-mail ontvangen, bel ons dan op telefoonnummer (070) 353 66 88. Wil je geen e-mail ontvangen, geef dit dan aan tijdens het gesprek met de verpleegkundige.

Is de uitslag van jouw hiv-test niet goed zijn (positief)? Dan bellen we jou. Je kom dan zo snel mogelijk op gesprek, zodat de verpleegkundige je uit kan leggen wat er moet gaan gebeuren. Het is namelijk belangrijk dat je dan naar een hiv-behandelaar in het ziekenhuis gaat. De hiv-behandelaar gaat dan allerlei testen doen en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk met een behandeling kunt beginnen. De hiv-behandelaar en ook de hiv-verpleegkundige zullen jou blijven begeleiden. Heb je een hiv-sneltest gehad? Dan is de uitslag al na een half uur bekend. De verpleegkundige vertelt je de uitslag direct tijdens je consult.

 

Uitslagen