Girls Talk

Worstel jij ook wel eens met vragen over liefde, relaties, seks of sexting? Wil je weten hoe je jezelf kunt beschermen tegen zwangerschap, hoe je nee zegt als je niet verder wilt gaan met seks of op welke manier je iemand die je leuk vindt aan kunt spreken? Of wil je er achter komen wat je fijn vindt op het gebied van seks en relaties en leren dit bespreekbaar te maken?

Ben jij tussen de 16 en 24 jaar? Dan is wellicht Girls’Talk heel leuk voor jou! Hier kun je hier samen met andere meiden over al deze onderwerpen praten. Dit doe je op een veilige plek, met een maaltijd en wat te drinken. Samen kijk je naar films, heb je discussies, geef je elkaar tips en doe je opdrachten. Bij de bijeenkomsten zijn 2 leuke begeleiders aanwezig, die veel met jongeren werken en verstand hebben van alles wat met liefde, relaties en seks te maken heeft.

Heb je interesse of wil je hier meer over weten?

Geef je op of stel je vraag door een mail te sturen naar girlstalk@ggdhaaglanden.nl. Schrijf in je email je naam, telefoonnummer en je e-mailadres. Zodra wij je e-mail hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Kom je op het spreekuur bij CSG Haaglanden of het JIP? Dan kun je ook tijdens je gesprek met de verpleegkundige aangeven dat je graag mee wilt doen met Girls’Talk.

Girls'Talk kan ook gegeven worden op locatie binnen een school, instelling of opvang.