Expertisecentrum

Voorlichting aan professionals

Seks & Pizza: Tijdens het eten van pizza gaan we met elkaar in gesprek over wat het onderwerp seks betekent binnen uw organisatie. Hoe ga je er mee om? Waar loop je tegen aan in gesprek met jongeren? Waar zitten je eigen grenzen? Op welke wijze kan seksuele voorlichting binnen uw instelling geïntegreerd worden? Maar gaat ook in op het vergroten van kennis rondom soa, seks tegen de zin en anticonceptie. Geïnteresseerd in een voorlichting? Vul dan het onderstaande formulier in. De aanvraag ontvangen wij graag uiterlijk 10 weken vóór de gewenste datum.

Ook kunnen er losse voorlichtingen aangevraagd worden betreffende specifieke onderwerpen zoals; soa, anticonceptie, seks tegen de zin, hiv, veilig werken als sekswerker en seksuele problemen.

Aanvraagformulier

Intercollegiaal overleg

Als zorgprofessional kunt u contact met ons opnemen voor intercollegiaal overleg. Heeft u een vraag voor ons? Wilt u overleggen over één van uw cliënten? Neem dan contact met ons op via de artsenlijn voor een intercollegiaal overleg via het nummer (070) 353 87 00. Wij staan u graag te woord tussen van 8.30 en 16.30 uur.

Cijfers & jaarverslagen

Opleidingscentrum

Wij bieden stagemogelijkheden voor verschillende opleidingen. Bent je hierin geïnteresseerd neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Wetenschappelijk onderzoek

Wij zijn ons aan het ontplooien op het gebied van wetenschappelijk onderzoek. Het doel van het onderzoek is om de kennis te vergroten, waardoor de cliëntenzorg voor seksuele gezondheid verbeterd kan worden. Een deel van de onderzoeken heeft een evaluerend karakter. Ook worden onderzoeken uitgevoerd, die gericht zijn op curatie en preventie. Wij zullen onder andere gebruik maken van de data van de consulten die uitgevoerd worden. Dit gebeurt altijd met toestemming van de cliënt.