Elke woensdag van 21 maart tot en met 26 juni

Sense-spreekuur op de TU-Delft

Laatste update: 22 maart 2024

Vanaf 21 maart is er elke woensdag van 09.00 tot 12.00 uur een spreekuur voor HBO- en WO-studenten op de Technische Universiteit (TU) in Delft. Het is een inloopspreekuur, dus een afspraak maken is niet nodig. Deze proef loopt tot en met 26 juni.

Sense-spreekuur voor al je vragen over seks

Tijdens dit spreekuur kan je terecht voor al je vragen over seks. Denk hierbij aan vragen over je seksuele gezondheid, je lichaam, relaties, condooms, grensoverschrijdend gedrag, anticonceptie en soa’s. Je kan ook een soa-test laten doen.

De spreekuren worden gedraaid door verpleegkundigen van het Centrum Seksuele Gezondheid (GGD Haaglanden). Het spreekuur is gratis en vertrouwelijk.

Praktische informatie over het Sense-spreekuur

Het consult

Je kan bij binnenkomst op plaatsnemen in de wachtruimte. Een verpleegkundige komt je vanzelf ophalen. Tijdens het consult kun je je vragen stellen en de verpleegkundige bespreekt ook een aantal zaken met jou. Je kunt meteen een soa-test laten doen: meestal zijn dit zelftesten die je op het toilet afneemt, af en toe zal er ook een beetje bloed geprikt worden.

Uitslag en behandeling

Binnen 10 werkdagen krijg je de uitslag en een eventuele behandeling kan je halen op het Centrum Seksuele Gezondheid aan het Westeinde 128 in Den Haag.

De behandeling voor soa’s als chlamydia, gonorroe en syfilis zijn gratis. Als een lichamelijk onderzoek nodig is, kan dat niet op dit spreekuur. Dit is alleen mogelijk op de locatie in Den Haag. We maken hiervoor en nieuwe afspraak met je.

Locatie

Het Sense-spreekuur vindt plaats in het ESA-gebouw (TU Delft) Jaffalaan 9, 2628 BX Delft.

Meer informatie over seksualiteit

Wil je meer informatie over gezonde seksualiteit? Kijk dan eens op de website van Sense.

Heb je vragen voor het Centrum Seksuele Gezondheid. Bel ons dan. We zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur via 070-353 66 88.