Hoe werken wij?

Als je bij ons op het spreekuur komt, meld je je direct bij de balie. Je krijgt dan een kaartje met een nummer. Als jij aan de beurt bent, word je door een verpleegkundige opgeroepen. Je hebt een gesprek met een verpleegkundige. Het gesprek is altijd 1-op-1. Is er iemand met je meegekomen, bijvoorbeeld begeleiding, 1 van je ouders of een partner? Dan spreekt de verpleegkundige eerst met jou. Als het nodig is en jij vindt het goed, dan kan hij of zij aan het einde van het gesprek even aanschuiven. Na het gesprek met de verpleegkundige ga je, zo nodig, naar de doktersassistent(e) voor de bloedafname en keeltest. Daarna ben je klaar en kun je naar huis.

 

Belangrijk om te weten

  • Als je meer dan 10 minuten te laat bent (en je hebt dit niet aan ons laten weten), dan wordt je afspraak geannuleerd. Je kunt dan bij de receptie een nieuwe afspraak maken.
  • Wil je bij ons langskomen voor een soa- of Senseconsult? Maak hiervoor een afspraak. Als je een vaste partner hebt, maak dan allebei een afspraak. Maak deze afspraak zelf, want we stellen je een aantal persoonlijke vragen.
  • Uiterlijk 10 dagen nadat je de testen hebt gedaan, zijn de uitslagen bekend.
  • Ook al heb je een afspraak gekregen, toch kan tijdens het consult blijken dat je niet voor een consult in aanmerking komt (te vaak geweest, niet onze doelgroep, andere hulp nodig). In zo'n geval zullen wij je naar de juiste hulpverlener verwijzen.